Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de Romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat Romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. ...
Ingrediënten: edamamebonen, daikon, Romeinse sla, waterkers, sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Salade 4 personen

Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Kip tikka massala

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees

Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel.  ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm kort op. Laat afkoelen ...
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

 Snij de uien fijn. Net zoals de venkel, gele paprika’s, tomaten en look. ...
Ingrediënten: gele paprika's, venkel, look, tomatenconcentraat, vleestomaten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 6 personen