Kip tikka massala

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Gamba's diabolique met Griekse pasta

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de gamba’s: Pel de gamba’s gedeeltelijk. Laat een deel van het staartje eraan. Verwijder langs de ...
Ingrediënten: Griekse pasta of orzo, peper, olijfolie, fetakaas, zeste van citroen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Grieks 4 personen

Vegetarische moussaka met aubergine, feta en veggie gehackt

Pieter Declercq

Voor de saus: meng plattekaas met Griekse yoghurt, fijngesneden peterselie, tijm, basilicum en kruid met peper ...
Ingrediënten: aubergine, courgette, feta, Griekse yoghurt, plattekaas
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Grieks 4 personen

Indisch stoofpotje met rundvlees, maiskoekjes en rijst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe komijnzaad en korianderzaad in een vijzel. Stamp fijn. Voeg nog een theelepel kurkuma en tarmeriek toe. Rasp ...
Ingrediënten: rundstoofvlees, ghee, ui, geraspte kokos, sjalotten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Indisch 4 personen

Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Piri piri kan je kopen, maar ook gemakkelijk zelf maken. Doe alle specerijen voor de mengeling in een vijzel. Meng ...
Ingrediënten: olijfolie, gele ui, look, gember, aardappelen (vastkokend)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Afrikaans 4 personen

Pittige lamskoteletten en avocadosalsa

Pers de citroen en doe het sap in een schaal. Snijd de avocado in kleine blokjes en meng met citroensap. Voeg de ...
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Griekse kaaskroketten en salade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de coeur de boeuf tomaten. Snij in schijfjes. Leg op een schotel. ...
Ingrediënten: haloumi kaas, sesamzaad, bloem , eiwit , zwarte peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Grieks 4 personen

Zalm en groenten op de teppanyaki

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. ...
Ingrediënten: groene asperge, lente-uitje, zalm, arachideolie, bloem
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen