Chiapudding met mangomousse van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: amandelmelk, chiazaad, mango's, limoen, framboosjes
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Langzaam gegaarde lamsschenkel met curry en yoghurt
Ingrediënten: lamsschenkels (Europees lam), yoghurt, uien, look, tomatenpuree
Rundshaas met buikspek en Thaise kruiden
Ingrediënten: runderhaas, boter, buikspek, spitskool, rucola
Runderlapjes met sojasaus en appelcrème
Ingrediënten: runderlapjes (dun), sojasaus (bv.Kikkoman), graanmosterd, peper, appel
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Panna cotta met aardbeien, gember en koriander
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken