Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Gazpacho met watermeloen
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken