Pastilla met kip en amandelen
Ingrediënten: filodeeg, gemalen amandelen, suiker, eieren, kippenbouilllon
Tajine van kip, groene olijven en citroen
Ingrediënten: kipfilets, gekonfijte citroenen, kippenbouillon, groene olijven, grof zeezout en peper
Rijstvermicelli met zeevruchten en pindasaus
Ingrediënten: rijstvermicelli, scampi, gepeld en ontdaan van darmkanaal, inktvisjes, lichaam in ringen, andere delen grof gehakt, waterspinazie, tofoe, in repen van 5 mm gesneden, gefrituurd
Noedels met gestoofd buikspek
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Couscous uit Tanger met zeevruchten
Ingrediënten: zout, peper, paprikasaus of pikante pepersaus, ras el hanout, zachte paprikapoeder
Lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam)
Ingrediënten: geroosterde pindanoten, kerstomaatjes, vissaus, look, groene pepertjes
Ravioli van kreeft
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: wontonvellen, prei, selder, kippenbouillon, bieslook
Gehaktballetjes met tamarinde
Ingrediënten: rundergehakt, fijngehakte verse gember, fijngesneden korianderblad, kleine ui, geraspt, sojasaus
Rogvleugel gebakken op bananenblad
Ingrediënten: rogvleugels, schoongemaakt, zout, olie, bananenblad, schoongemaakt, limoen, in partjes