Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Tajine met lamsgehaktballetjes en zoete aardappelen
Pastilla met kip en amandelen
Ingrediënten: filodeeg, gemalen amandelen, suiker, eieren, kippenbouilllon
Tajine van kip, groene olijven en citroen
Ingrediënten: kipfilets, gekonfijte citroenen, kippenbouillon, groene olijven, grof zeezout en peper