Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, look, pijnboompitten, olijfolie, peper
Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino
Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, focacciabrood, tonijn, kalfsgebraad, wortel
Tempura van garnalen met 3 vinaigrettes: Kiwi, mango, framboos
Ingrediënten: rauwe garnalen (10/20), vers of diepgevroren, bloem, saffraan, spuitwater, zout
Gevulde artisjok met tonijn
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tomaten, olijfolie, look, tonijn in eigen nat (blik), artisjokbodems