Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Tajine met gamba's en chermoula
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Crème anglaise met abrikozen en dadels
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eierdooiers, melk, vanillestokje, amandelschilfers, dadels
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur