Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Open lasagne met pesto en courgette
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gnocchi met groene asperges, gorgonzola en erwtjes
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Lasagne gefarceerd met een vleesragout, taleggio en geroosterde hazelnoten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgehakt, tomatensaus, witte wijn , nootmuskaat, Taleggio, in blokjes gesneden
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Pasta vongole van Loïc
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Lamsgebraad met saliesaus
Ingrediënten: opgerolde lamsschouder (Europees lam), gecondenseerde melk (blik), salie, kruidnagels, look