Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Nacho's in de oven met pikante salsa en cheddar
Ingrediënten: nacho's, cheddar kaas, lente-uitjes, pikante tomatensalsa, chilipoeder
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Langzaam gegaarde lamsschenkel met curry en yoghurt
Ingrediënten: lamsschenkels (Europees lam), yoghurt, uien, look, tomatenpuree
Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: rozemarijn, koriander, munt, tequila, olijfolie
Guacamole met gegrild brood en gedroogde ham
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: gehakte koriander, look, olijfolie, broodstaafjes, gedroogde ham