Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Bouillabaisse
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree, saffraan, gamba's
Saltimboca van zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm (1 cm dik), mozzarella, Gandaham, basilicum, gehakte sjalot
Toast met pesto
Ingrediënten: pijnboompitten, basilicumplanten, pecorino kaas, geraspt, knoflook, ontveld, olijfolie
Croissants
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: ijskoud water, gist, melkpoeder, bloem, suiker