Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Gebakken rijst met kip en veel groenten
Ingrediënten: mok rijst, mokken gare kipfilet in stukken gesneden, uien, grote wortelen, teentjes look
De ideale restverwerking: groentenquiche
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Thaiburger met Aziatische salade
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers