Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Frittata met spaghetti en paprika
Gebakken spaghetti met tonijn en kerstomaatjes
Ingrediënten: Olijfolie (Extra Vierge), verse basilicum, Pachino-tomaten, zout, spaghetti
Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade
Ingrediënten: parmaham, bruin brood, raketsla, honing, zachte boter
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Vegetarische croque met pesto
Ingrediënten: toastbrood, buffelmozzarella (of een pakje kleine bolletjes), courgette, tomaten, basilicum
Toast met pesto
Ingrediënten: pijnboompitten, basilicumplanten, pecorino kaas, geraspt, knoflook, ontveld, olijfolie
Rolmops met aardappelsla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Rory's hartige pannenkoekjes
Italiaanse croque monsieur
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Gandaham, verse basilicum, boter, mozzarella, tomaten