Religieuse

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 180°C/gasovenstand 7. ...
Ingrediënten: melk, ongezouten boter, in blokjes, gewone bloem, scharreleieren, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Roze koeken van Madame Charlotte

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: roomboter, 3 , witte basterdsuiker , vanillesuiker , Turkse of Griekse yoghurt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Smelt de chocolade met boter en de suiker.  ...
Ingrediënten: boter, rietsuiker, donkere chocolade, eieren, passievruchten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180°C. Voor de biscuit, scheid de eitjes, weeg het eiwit af (hou de dooiers bij!) en klop ...
Ingrediënten: eiwit (ongeveer 5 eitjes), suiker, broyage (200 gr amandelpoeder en 200 gr bloemsuiker), sweetmix, vanillestok
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Chocolade moelleux met peren en vanille saus

Jeroen De Pauw - Club Camping

Laat de chocolade en de boter samen smelten. Klop 2 volledige eieren en 3 eigelen samen met de suiker op tot een ...
Ingrediënten: chocolade, boter, peren, suiker, bloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Amandelsoezen met chocolade banketbakkersroom

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 195°C. ...
Ingrediënten: water, melk, boter, suiker, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Madeleines met citroenzeste

Angélique Deckers

Smelt de boter in een kookpot of in de microgolfoven en laat hem opnieuw afkoelen. Rasp intussen de citroen voor ...
Ingrediënten: boter, biologische citroen, eieren, fijne suiker, tarwebloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Frangipanetaartjes van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: bloem, zachte boter , ei , vanillesuiker , zachte boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

De wereldberoemde tarte tatin

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Verwarm je oven voor op 190°C/gasstand 5. Bestrooi een net oppervlak en een deegroller met bloem en rol je bladerdeeg ...
Ingrediënten: vanillepeul, calvados, fijne suiker, eetappels (zoete en zure), bladerdeeg
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Diplomatenpudding

Eric Lanlard - Glamour Puds

Laat het gekonfijte fruit en de sultanarozijnen weken in de rum. Beboter vier ovenschaaltjes. ...
Ingrediënten: stukjes gekonfijt fruit, goudgele sultanarozijnen, donkere rum, brioche, melk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen