Gerookte paling met rode biet en zure room

Sergio Herman

Vinaigrette Meng het rodebietensap met de olijfolie, de azijn en de sjalot en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: gekookt krabvlees, courgette, venkel, eieren, ricotta
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Kleurrijke groentetaartjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de taartjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: courgette, courgette, wortel, speltmeel, Provençaalse kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil en stoom de aardappelen. ...
Ingrediënten: grote creuse oesters , aardappelen, zachte geitenkaas, zure room, koriander
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 2 personen

Zachte pompoensoep met room

Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten: pompoen, grote ui, rode paprika, grote wortel, laurierblaadjes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Filodeeghapje met Rodenbachkaas

Bak in een beetje boter de sjalot en de chorizo. ...
Ingrediënten: Rodenbachkaas, geraspt, filodeeg, chorizo in kleine stukjes, eierdooiers, peper, zout en muskaatnoot
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Kaaskroketjes met Brugge oud

Maak een roux van boter, bloem, room en de groentebouillon. ...
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 6 personen

Brandade van gerookte forel met wakamesaus, mosselen en garnaaltjes van An Steyvers

An Steyvers

Schil de aardappelen. Kook af in melk met grofgesneden ui, laurier, tijm en bouillonblokjes. ...
Ingrediënten: gerookte forel, aardappelen (vastkokend), melk, ui, laurier
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen