Bruschetta met geitenkaas en venkel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes
Stokbrood met geroosterde paprika en burrata
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: paprika's, peper, zout, azijn bv. Xeres azijn, olijfolie Extra vierge
Flensjes met banaan en chocolade
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, vanillesuiker, volle melk, eieren
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Pompoen-rucola slaatje met mozzarella
Ingrediënten: butternutpompoen (muskaatpompoen), mozzarella (gewone of met buffelmelk), rucola, geroosterde pompoenpitten, olijfolie + 2 el om de pompoen te roosteren
Groentetaart met geitenkaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladerdeeg, eieren + 1 eigeel met wat water, courgette, aubergine, gehakte look
Vijgen met bruine rum
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum
Aardbeiencrumble
Ingrediënten: stevige aardbeien, echte boter, bloem, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes, amandelpoeder