Tongfilet in een romig sausje met kappertjes

Kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in hun schil. ...
Ingrediënten: aardappelen, tongfilets, kerstomaatjes, kleine ui, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Zachte pompoensoep met room

Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten: pompoen, grote ui, rode paprika, grote wortel, laurierblaadjes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Gerecht voor viervoeters: gezonde dog cookies

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het koekjesdeeg: Meng de havermout met het lijnzaad en de volkorenbloem met de eieren, water en olie ...
Ingrediënten: havermout, lijnzaad, volkorenbloem, ei, eidooier
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het vlees in stukken. Laat boter smelten in een pot. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het vlees aan ...
Ingrediënten: lamsstoofvlees , uien, wortelen, rapen, peper
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Laagjespudding met koekjes en frambozenlassi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de pudding: Klop de room half op tot een dikke yoghurt. Bewaar koud.  ...
Ingrediënten: frambozencoulis, munt, kefir (yoghurt), honing, suiker
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Zeeduivel of lotte met rode biet en groene bulgur

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de rode biet: Zet de bietjes onder in water met azijn, suiker en zout. Breng aan de kook. Laat 15 minuten ...
Ingrediënten: rode bietjes (klein), peper, ongepelde amandelen, zure room, azijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes

Sofie Dumont

Verwarm de oven voor op 230 °C.  ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, poedersuiker, amandelpoeder
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 6 personen