Gegrilde asperges en oesterzwammen met venkelslaatje, seitangehakt en lavash

Trek de oesterzwammen in stukken. Vet de asperges en oesterzwammen in met olijfolie. Zet een grillpan op de ...
Ingrediënten: groene asperges, oesterzwammen, venkel, sinaasappel, seitangehakt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 2 personen

Lenterolletjes met gekonfijte pompoen en chocolade energy bars met gepofte quinoa

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de energy bars: Smelt de kokosolie. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Hachis parmentier van tofu

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook de aardappelen in zout water. Pureer ze en voeg melk, boter en een eitje toe zodat het heel smeuïg wordt. ...
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Seitan-peperspiesjes met gevulde tomaten

Sylvie Steelandt

Voor de seitanspiesjes. Maak de marinade: pel en snipper de sjalotjes fijn, snij de chillipepers in reepjes ...
Ingrediënten: seitan, lente-ui, look, olie, sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Kaasquiche met Provençaalse tomaten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Leg het bladerdeeg in een taartvorm en snij de overtollige randen eraf. Leg een boterpapier op het deeg en bedek ...
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Thaise tofuspiesjes met kokosmarinade

Verwarm de oven voor op 175 graden. ...
Ingrediënten: tofu (natuur), olijfolie, sojasaus, pastinaak, pompoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken vegetarische noedels

Truong Thi Quyên (Gwen) - De Perfecte Keuken

Breng water aan de kook. Als het water kookt, zet je de pot van het vuur en je weekt de noedels 2 min. ...
Ingrediënten: nestnoedels, Chinese kool, grof gesneden, champignons, in plakjes gesneden, lente-ui in ringetjes (wit en groen apart houden), wortel, in julienne gesneden
Beginner Minder dan 15 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen