Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Open lasagne met pesto en courgette
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gnocchi met groene asperges, gorgonzola en erwtjes
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Lasagne gefarceerd met een vleesragout, taleggio en geroosterde hazelnoten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgehakt, tomatensaus, witte wijn , nootmuskaat, Taleggio, in blokjes gesneden
Flammkuchen met bacon en peer
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Pasta vongole van Loïc
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Lamsgebraad met saliesaus
Ingrediënten: opgerolde lamsschouder (Europees lam), gecondenseerde melk (blik), salie, kruidnagels, look
Tarte tatin van witloof
Lasagne bolognese
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: lasagnevellen, melk, boter, bloem, gemalen kaas