Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Hapje: watermeloen met feta en basilicum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Falafelburgertjes van An
Ingrediënten: kikkererwten (gedroogd en 1 nachtje geweekt in koud water), geperste look, gesnipperde sjalotjes, komijn, 1/2 bosje koriander
Broodje met roastbeef
Ingrediënten: roquefort, aardbeien, verse munt, botercroissants, roastbeef
Zelfgemaakte tonijndip
Ingrediënten: tonijn uit blik (natuur en uitgelekt), zure room, mayonaise, kappertjes, ui