Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
Aardbeienblokjes met munt
Spitburger
Ingrediënten: zachte volkorenbroodjes, ijsbergsla, tomaten, ham, op 2mm gesneden, caesar-dressing
Spierinkjes
Ingrediënten: kleine diepvries spierinkjes, bloem, melk, arachideolie, peper en zout
Groentechips met enkele dipsausjes
Ingrediënten: Asperges, aubergines, aardappelen, zoete aardappelen, Griekse yoghurt
Filodeegkoekjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gesmolten chocolade, filodeeg
Kortrijkse beschuit
Ingrediënten: melkbrood, ongesneden, donkerbruine suiker, bloemsuiker, water,