Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Tramezzini

Besmeer enkele plakjes miebrood met de gorgonzola. Snijd de vijgen in plakjes en dresseer op de gorgonzola samen ...
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de lijnzaadcrackers met anijs: Verwarm de oven voor op 110C. Laat het lijnzaad wellen in het lauwe ...
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Klop de dooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Voeg 4 eetlepels Amaretto toe en roer er de mascarpone ...
Ingrediënten: suiker, mascarpone, eieren, amaretto, peperkoek
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Tartaar van tonijn met koriander en gember

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. ...
Ingrediënten: sojasaus, koriander, versnipperd, wasabi, mayonaise, enkele druppels limoensap
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout

De MeesterBakker

Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de ui in schijfjes en meng met een beetje olijfolie. Versnipper een takje ...
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten

Week de rozijnen 20 minuten in water en laat ze uitlekken. ...
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 8 personen

Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de paté: maal het vlees (varkensnek en - buik, fazantenvlees en lever) fijn met een vleesmolen of in een ...
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen