Gevulde en geroosterde chiconettes met peer en zoetzure saus van abdijbier
Ingrediënten: fijngehakte sjalotjes, geperst knoflookteentje, olijfolie, fijne kristalsuiker, rodewijnazijn
Vanilleroomhoorntjes en worstenbroodkrans
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bladerdeeg, dorure (eidooier + scheutje melk), gemengd gehakt (varken/rund), sjalot, brood (2 à 3 cm dik)
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Cappuccino van erwten met pancetta en foie gras
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: diepvries-erwten, pancetta of fijn gerookte spekblokjes, ui, knoflook, groentebouillon
Linzenpaté
Ingrediënten: wortel, wit van prei, look, groentebouillon, geweekte groene linzen
Trio van schorseneer
Ingrediënten: schoongemaakte schorseneren, kippenbouillon, room, peper, grof zout
Couscouscakes
Ingrediënten: gesnipperde ui, wortels, in staafjes gesneden, courgette, in staafjes gesneden, boter of olie, lente-uien
Boerenpaté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof gemalen varkensvlees, gehakte varkenslever, rundsvlees, keelsteke (vet van de nek van het varken), ei
Baba ganoush met granaatappel
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: aubergines, sap van 2 citroenen, Tahina (sesampasta), platte peterselie, look