Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Fruitspiesjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gele kiwi, banaan, donkere chocolade, noten (bv. pistache, cashew, amandel..., kokosschilfers
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Chocolade feuilleté met vanillehangop en peertjes in rode wijn en glühwein
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wafels zonder melk en eiwit
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, margarine of sojaboter, eigelen, sojamelk
Zelfgemaakte brioche met rozijn en noten, Grevenbroecker kaas en gestoofde peren
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bake My Day: confituurtaart met abrikozenconfituur en tijmkorst
Ingrediënten: bloem, amandelpoeder, Bourbon vanille suiker Dr. Oetker, zout, vanillestokje Dr. Oetker
Lekkere ijstaart met rood fruit, meringue en Maltezers van Vers Talent An Steyvers
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: Maltezers, frambozen, rode besjes, blauwe besjes, klop-klop (of slagschuim)