Sandwich met meloen en parmaham

Sonja Kimpen

Pel, ontpit en versnijd de meloen in kleine stukjes. Meng de meloen met de gedroogde veenbessen en de geraspte ...
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Spaghetti bolognaise met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas

Kook de spaghetti volgens de richtlijnen op de verpakking, zonder zout. Laat hem uitlekken. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Salade met venkel en kip

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Snij de venkel fijn en meng het met de waterkers, fijngesneden dragon en gehakte bieslook.  ...
Ingrediënten: dragon, bieslook, radiccio, ciderazijn, ahornsiroop
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Salade 4 personen

Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie

Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. ...
Ingrediënten: ui, look, olijfolie, tijm, magere melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 2 personen

Verse pasta met geroosterde groenten en pesto

Warm de oven voor op 200°C. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola

Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten: look, olijfolie, meergranenbrood, pijnboompitten, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Wijting met ratatouille

Maak de aubergine en de courgette schoon. Snijd de courgette en de aubergine in blokjes. Pel en ontpit de tomaten ...
Ingrediënten: wijtingfilets, aubergine, courgette, tomaten, ui
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Soep van rucola met geitenkaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardappel, de ui en de prei fijn. Stoof aan in wat Alpro soya bakken en braden. Kruid met PH Pepermix ...
Ingrediënten: PH Italian Mix, eigeel, brickdeeg, Chavroux geitenkaas, tomaat
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Soep 4 personen

Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus

Claudia Allemeersch

Snijd de venkel flinterdun en leg die op ijswater, zo wordt de venkel krokant. Hou wat restjes venkel apart voor ...
Ingrediënten: Lacroix kreeftenfond, gesnipperd sjalotje, look, tomatenpuree, Pastis of Ricard
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde steak met ratatouille

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de courgette, aubergine, paprika’s en de ui in fijne sneetjes. Doe een flinke scheut olijfolie in een pot ...
Ingrediënten: steaks, ui, look, courgette, aubergine
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen