Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Fajita's met kip en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tortillabladeren, ijsbergsla, kippenborsten, barbecuekruiden, Italiaanse kruiden
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Soepje van vongole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tortilla wrap met zoete kip
Ingrediënten: tortilla, kipfilets, mayonaise, acaciahoning, currypoeder
Champignonsoep met lookcroutons