Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Stoemp op zijn Italiaans
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Guacamole slaatje
Ingrediënten: avocado's, kerstomaatjes, rode ui, koriander, het sap van 1 limoen
Saltimboca van zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm (1 cm dik), mozzarella, Gandaham, basilicum, gehakte sjalot
Pittige paprikaconfituur van An Steyvers
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: rode paprika's, rode chilipeper, suiker, ciderazijn, Herkenrode abdijkaas