Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tarbot met paprika en koffie
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras
Ingrediënten: foie-gras, sjalotjes, fijngehakt, gehakte peterselie, kalfsfond pasta, droge morieltjes
Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen
Ingrediënten: Gillardeau oesters n°1 1 , komkommer, Granny Smith appelen, zoetzuur, suikersiroop
Pompoenroomsoep met foie-gras en truffelolie
Ingrediënten: pompoenvlees, plukjes kervel, foie gras, truffelolie, sesamzaadjes
Gelei van Tomaat, poon en olie van gedroogde zwarte olijven
Ingrediënten: tomatensaus, , paprikapoeder, suiker, blaadjes gelatine (2 gram per stuk)
Cannelloni van gemarineerde zalm, wakamé en curryvinaigrette
Ingrediënten: krokante broodcirkeltjes, appelsap, dooier, ei, mosterd
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen