Soep van tomaat en geroosterde paprika
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: puntpaprika's , kipgehakt, versgemalen peper , zeezout, nootmuskaat
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Religieuse
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Balon 43 with a touch: coole cocktail met limoen en Licor 43
Ingrediënten: Licor 43, limoensap, spuitwater, munt, frambozen
Pompoensoep met tomaat en kikkererwten
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Taart met braambessen en appels
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, boter (+ extra voor invetten), basterdsuiker (+ extra voor bestrooien), Bramley appel (in 16 partjes), Cox appels (in 8 partjes)