Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ossenstaart, wortelen, witte selder, witte peper, ui
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
Bananenbeignets met sesam en kokos
Pannenkoeken met speculaasboter
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: speculaaskoekjes, boter, boter, arachideolie, melk
Sinterklaas bakt: zo maak je echte speculaas
Ingrediënten: zachte boter, lichte kandijsuiker , donkere kandijsuiker , 7,5 dl water , bakpoeder