Religieuse
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo
Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals
Ingrediënten: chorizo, ei, tomatenblokjes uit blik, peper, zout
Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: scampi, loempiavelletjes (Springroll Pastry), sla, eigeel, wijnazijn
Provençaalse sinaasappeltaart
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Gâteau moelleux au chocolat
Trinanon
Petitfours
Amandelkoekjes
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen amandelen, gemalen beschuiten, suiker, eieren, eidooier