Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Een heerlijke tisane of kruidenthee van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oregano, salie, munt, water (heet), honing
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
De ideale restverwerking: groentenquiche
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Ceviche van scampi's met nacho's en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Pull apart bread met ananas, ham en kaas
Ingrediënten: brood, mozzarella, ham, ananas, oregano
Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeebaarsfilets op vel, Flandria venkelknollen, PH viskruiden, zeekraal, Alpro soya Bakken en Braden