De ideale restverwerking: groentenquiche
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Pasta met verse truffel
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room
Risotto van quinoa
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: quinoa, witte wijn, water, PH Groentebouillon, eidooiers
Zo maak je een Spaanse tortilla
Tarte tatin van witloof
Portobello burgers
Ingrediënten: hamburgerbroodjes, portobello champignons, lookolie, olijfolie, ajuinen