Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Geplette erwten en tuinbonen op toast
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, munt (blaadjes), tuinbonen met peul (of 250gr zonder), erwten in de dop (of 150gr zonder peul), pecorinokaas (+ extra voor garnituur)
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Tapas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gekookte aardappelen, peper en fleur de sel, look, tijm, laurierblaadjes
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers