Havermoutcrumble met appel en besjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de crumble aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: diepvriesbesjes , appel , hazelnoten , 1/2 el kaneelpoeder, volkoren speltmeel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de kruidenolie: Schil het teentje knoflook, pers het uit boven de olijfolie en meng met de gehakte kruiden. ...
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Voorgerecht 4 personen

Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber

Meng het fruit met de esdoornsiroop en het sap.  ...
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen

Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190 graden. ...
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm een oven voor op 195 graden. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Ratatouille met kruidensalade en een rundbrochette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de ratatouille. Was de groenten. Snij de courgettes en aubergine in dunne schijfjes. Pel de ui en snij ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Zeewolf met kappers en basilicum

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de zeewolf in gelijke stukken, leg hem in de ovenschotel en besprenkel hem met citroen. Laat dit gedurende ...
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Rosbief met erwtjes en wortelen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de rosbief langs alle kanten mooi bruin in boter. Voeg de versneden sjalotjes toe. Laat gedurende 20 à 25 ...
Ingrediënten: rosbief, erwten, wortelen, sjalotten, runderbouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Gestoofde prei met kaassaus en zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de prei fijn. Smelt wat boter in een pan op een middelmatig vuurtje. Doe de prei in de schuimende boter en ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen