Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Tajine met lamsgehaktballetjes en zoete aardappelen
Risotto met girolles, cantharellen en merg
Kalfsburger met ansjovis en Parmezaanse kaas
Ingrediënten: kalfsfilet, hamburgerbroodjes, tomaat, radijzen, olijfolie
Kalfsvlees met knolselder en truffelsap
Ingrediënten: kalfsfilet, knolselder, truffelsap, wilde champignons, little gem sla
Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Valse pappardelle met traag gesmoorde prei en krokante pangrattato van eekhoorntjesbrood
Ingrediënten: zeezout, witte wijn , tijm (gebruik de blaadjes), knoflookteentjes (fijngesneden), eekhoorntjesbrood
Pansonti con zucca e salvia (verse halvemaantjes gevuld met pompoen en salie)
Ingrediënten: butternut pompoen, verse oreganoblaadjes, verse salieblaadjes, zout en peper, boter