Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
New York bagel met spek en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Ham Light Smeerkaas, bagel, ontbijtspek, sla, tomaat
Quinoa pizza cups van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gekookte quinoa, gele paprika, ontpitte zwarte olijven, lente-uitjes, gemalen mozzarella