Traaggegaarde lamsbout uit de oven
De beste kalkoen van de wereld
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Eton mess met matchameringue en rood fruit van Sofie Dumont
Ingrediënten: eiwit, zout, fijne suiker, bloemsuiker, matchapoeder
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Lamsboutsneden met geitenkaas en gekonfijte tomaten
Ingrediënten: lamsbout (Europees lam), gerijpte geitenkaas (of stukjes Rocamadour), gekonfijte tomaten in olie, rozemarijn, olijfolie
Gegrilde lamskeftakebabs met pistachenoten en een pikante slawrap
Ingrediënten: citroen, sumak (eventueel te vervangen door de fijngeraspte schil van 1 citroen), komijnpoeder, chilipoeder, verse tijmblaadjes
Stoofpotje van lamsvlees met kruiden, kastanjes en gegrilde butternut
Ingrediënten: lamsbout of lamsschouder in stukjes (Europees lam), butternut, gekookte kastanjes (ongekruid), sjalotten, verse gember
Gemarineerde zalm met courgette en dille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: look, citroensap, parmezaanschilfers, dille, courgettes