Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Krabkoekjes met gepofte knoflook-mayonaise
Broodjes met hummus van rode kool en witte pensensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: mosterdzaad, venkelzaad, oregano, basilicum, tarwebloem
Herfstplank met rilette, zelfopgelegde groenten en pompoenschijfjes
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Panna cotta van honing en amandelnoten
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
Open Keuken met Sandra Bekkari: Appelchips en polenta nuggets
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Rode appels, Kaneel, Paprikapoeder, Cayennepeper, Snelkookpolenta
Champignonkroketten
Ingrediënten: champignons, puree, vetstof, paneermeel, spekblokjes
Kibbeling met gekonfijt tomatensausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauwhaasje, lotte of zeeduivel, bloem (helft rijstbloem, helft gewone), honing, wodka
Bruscetta van zelfgebakken brood
Ingrediënten: , notensla, boter, mozarella, water