Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Mojito Royal Pompelmoes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoes, limoen, munt, agavesiroop, rum
Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Exotisch fruittaartje van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, papaya, kokosrasp, passievruchten, pompelmoes
Superfoodomelet
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soep van tomaat en geroosterde paprika
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: puntpaprika's , kipgehakt, versgemalen peper , zeezout, nootmuskaat
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout