Tonijn op 3 wijzen

Mijn Restaurant!

Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten: Yellow-fin tonijn, rammenas, bieslook, peper, zout
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Tartaar van tonijn

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de tonijn in blokjes. Het is goed dat je de vis op voorhand een beetje invriest. Als de tonijn nog een beetje ...
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade

Pascale Naessens

Rooster de pijnboompitten. Dit gaat het makkelijkst in een warme oven. Hou de pitten goed in de gaten, want het ...
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 2 personen

Carpaccio van tonijn met oosterse sla, wasabimayonaise en koekje van parmezaan

Lien Willaert

De parmezaankoekjes: Strooi de Parmezaanse kaas in de gewenste vorm op een bakmatje en laat smelten onder de grill. ...
Ingrediënten: tonijn, Parmezaanse kaas, mayonaise, kefir, wasabi
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Nori met tonijn

Luc Bellings - Sofie in de keuken van

Schil de meiraapjes en snij de biowortels en de meiraapjes met de mandoline in dunne schijfjes ...
Ingrediënten: biowortelen, meiraapjes (ijspegels), erwten (geblancheerd), erwtenscheuten, muntblaadjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak het kalfsgebraad mooi rosé en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Cannelloni van tonijn, ganzenlever en granny smith appel

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de appel en de avocado in fijne reepjes. Leg de vier plakjes tonijn open en leg hierop de paddenstoelen en ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Tonijntartaar met rivierkreeftjes

Snipper de bieslook fijn. Hak de rivierkreeftjes in kleine stukjes en meng ze met de mayonaise en de gesnipperde ...
Ingrediënten: bieslook, rivierkreeftjes, light mayonaise, peper, verse tonijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Vitello 'Tomato'

Strijk het kalfsvlees in met 2 eetlepels olijfolie. Kruid met zout en peper. Bak rondom rond op hoog vuur en gaar ...
Ingrediënten: BCV kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), versgemalen peper, grof zout, olijfolie, gehakte rozemarijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen