Tonijn op 3 wijzen
Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Carpaccio van tonijn met oosterse sla, wasabimayonaise en koekje van parmezaan
Nori met tonijn
Luc Bellings - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: biowortelen, meiraapjes (ijspegels), erwten (geblancheerd), erwtenscheuten, muntblaadjes
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot
Cannelloni van tonijn, ganzenlever en granny smith appel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tonijn, ganzenlever, zongedroogde tomaten, enoki paddestoelen, Granny Smith appel, in reepjes
Tonijntartaar met rivierkreeftjes
Ingrediënten: bieslook, rivierkreeftjes, light mayonaise, peper, verse tonijn
Vitello 'Tomato'
Ingrediënten: BCV kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), versgemalen peper, grof zout, olijfolie, gehakte rozemarijn