Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen
Ingrediënten: wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen, venkel, witte wijn, room
Ceviche van zeebaars
Ingrediënten: limoen, zeebaars, sjalotten, look, verse koriander
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Capellini met zeebaars, ansjovis en nootjes
Op vel gebakken zeebaars met pastinaakpuree, tomatensaus en spitskool
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zeebaars met prei
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeebaars, jonge prei, Ganda ham, room, melk
Zalmbuideltje met tartaar van zeebaars
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Zeebaars en noordzeeschelpjes
Zeebaars met pompoen
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio