Taartje van pompoen en gemarineerde sint-jakobsvrucht

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Zanddeeg (zanddeeg kan je ook in de supermarkt kopen en hierdoor de kaas malen) De bloem, mimolette, zachte boter, ei, zout en gist mengen en kneden en tussen 2 lagen bakpapier met behulp van een deegrol uitrollen tot 0.5 cm In 15 minuten afbakken aan 180 ° Onmiddellijk met een metalen ring de vorm uitsteken.

  2. De pompoen: De plakken pompoen zachtjes garen (konfijten) gedurende 20 minuten in de geklaarde boter met tijm en peper en zout. Dezelfde metalen ring gebruiken om de cirkels pompoen uit te steken en deze op het zanddeeg plaatsen.

  3. Plakjes sint-jakobsmossel snijden. Op de taartjes schikken en marineren met olijfolie en citroen, afwerken met fleur de sel en peper van de molen.

0
Nog geen stemmen