Curry van scampi’s, mango en pompoen

Ingrediënten

Beginner
1 persoon
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Caloriearm

Bereiding

  1. Snij de ui in kleine stukjes. Snij de pompoen, de zoete aardappel en de mango in kleine blokjes.

  2. Verhit 1 eetlepel wokvetstof ik een diepe pan en bak de fijngesnipperde ui 1 minuut. Voeg hierna 1 eetlepel currypasta toe.

  3. Los 1 blokje vetarme kippenbouillon op in 2dl water.

  4. Voeg er 2dl kokosmelk, 2dl kippenbouillon en 2 theelepels vissaus aan toe en breng dit alles aan de kook.

  5. Doe de blokjes pompoen en zoete aardappel in de pan. Zet een deksel half op de pan en laat 15 minuten garen op een zacht vuur.

  6. Voeg nu de scampi’s toe en laat bakken tot ze een roze kleur krijgen.

  7. Hierna voeg je 1 theelepel limoensap en de blokjes mango toe. Laat dit nog even sudderen.

  8. Haal de pan van het vuur en bestrooi met 2 eetlepels gehakte koriander.

0
Nog geen stemmen