Gemarineerde varkensspiesjes
Ingrediënten
-
½ tl komijnzaadjes
-
½ tl koriandergraan
-
1 el ketjap
-
1 sjalot
-
1 tl sesamolie
-
1 tl rode wijnazijn
-
½ bosje verse oregano
-
1 tl saffraandraadjes
-
2 teentjes knoflook
-
500 el varkensfilet
-
½ tl venkelzaadjes
-
½ tl komijn
Bereiding
Bak in een tefalpan zonder vetstof de koriandergraantjes, het komijnzaad en het venkelzaad, gedurende een minuut, doe ze dan in de vijzel en maal fijn. Doe alle ingrediënten in een kom.
Snij de varkensfilet in blokjes en meng ze in een mengkom met de specerijen. Meng alles goed onder elkaar en kruid af met peper en zout. Laat het 2 uur rusten in de koelkast. Maak er brochettes mee die je dan 2 minuten aan elke kant kan grillen.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be