Recept Zalm met ratatouille van Sandra Bekkari Recept Ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze peper en peterselie) Recept Gegrilde zalm met knolselder, aardpeer en een coulis van spinazie Recept Gegratineerde ovenschotel met pasta, prei en zalm van An Steyvers Recept Fazant in portosaus van Sandra Zalm met hasselbackpatatjes van Sandra 6 dec 2018 Ingrediënten 500 g zalmfilet 2 venkelknollen olijfolie peper en zout 2 sinaasappels 1 teentje knoflook 1 scheutje honing 250 ml witte wijn verse tijm granaatappelpitjes voor de hasselbackpatatjes 4 vastkokende aardappelen 1 scheutje olijfolie 1 el cajun-kruiden 1 snuifje zout 3 teentjes knoflook verse tijm 1 ajuin voor de marinade 4 el olijfolie 4 el sojasaus 3 el ahornsiroop peper Kürt Rogiers vroeg zich af hoe je patatjes op een feestelijke manier kon klaarmaken. De oplossing van Sandra? Zalm met heerlijke hasselbackpatatjes. Zalig! Sandra Bekkari Open keuken met Sandra Bekkari Gevorderde 4 personen Tussen 60 en 90 minuten Bereiding Bekijk de video stap voor stap! Smakelijk! voor meer recepten ga naar VTMKoken.be 5Average: 5 (1 vote) Bereidingsweergave Open keuken met Sandra Bekkari Benieuwd naar de volledige aflevering? Zin in meer lekkers van Sandra? Alle recepten én afleveringen vind je hier. Smakelijk. Print dit recept Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Recept Risotto met zeevruchten Recept Asperges à la zot van koken Recept Pasta vongole van Loïc Recept Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus Recept Gepekelde kabeljauw met aardappelvinaigrette en broccoli Recept Viswaterzooi Recept Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen Recept Paëlla van zeevruchten Recept Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins Recept Mosselen met linguine Recept Open Keuken met Sandra Bekkari: Schelvis in 't groen Recept De Feestkeuken van Sofie: Cocktail van grijze garnalen in een nieuw jasje
Recept Ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze peper en peterselie)