Lamssouvlaki met Griekse salade

Ingrediënten

voor de souvlaki's

  • 4 el olijfolie
  • 1 tl tijm
  • 1 tl komijn
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 2 tenen knoflook
  • 400 g lamsfilet

voor de aardappelen

  • 8 (rode) aardappelen
  • 2 tenen knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 citroen

voor de Griekse salade

Sandra bezoekt Blue Zone nr 3, in Griekenland en gaat aan de slag met lamsvlees. Ze bakt heerlijke lamssouvlaki's en serveert ze met in de oven gebakken aardappelen en een lekkere Griekse salade. Ook lekker op de barbecue.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Grieks

Bereiding

  1. Maak het gerecht aan de hand van het videorecept.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)