Hazenbillen bakken
Ingrediënten
-
4 hazenbillen
-
2 wortelen
-
4 stengels selder
-
1 ajuin
-
tijm & laurier
-
peper & zout
-
2 el PH Maggi runderbouillon
-
1 fles bruin tafelbier
-
water
-
scheut balsamico-azijn (facuttatief)
Bereiding
Smelt boter in een hoge stoofpan. Leg de hazenbillen in de pan en kruid met peper en zout. Bak ze 2 min aan elke kant op een hoog vuur.
Snij alle groenten grof en doe ze mee in de pan. Voeg tijm, laurier en rundsbouillon toe. Blus met het bier en zet onder met water. Dek af met zilverpapier.
Zet in een voorverwarmde oven van 170 à 180°C gedurende 2 à 3u. Haal de billen uit de pan en bak ze terug even aan in boter op een hoog vuur. Zeef de saus en napeer ze over de hazenbillen.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be