Kreeft in looksaus
Albert Verdeyen - Start to Cook
Kreeft in papillot
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout
Kreeft met spruiten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Risotto met kreeft
Ingrediënten: kleinkorrelige risottorijst, fijngehakte look, witte wijn, kippenbouillon (warm), boter
Kreeft met schorseneren en kaviaar
Ingrediënten: kreeften (900gr), water, zeezout, suiker, steranijs