Kreeft in looksaus
Albert Verdeyen - Start to Cook
Kreeft in papillot
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout
Gegratineerde kreeft
Ingrediënten: verse kreeften (600gr), fijngehakte sjalot, fijngehakte look, Alpro soya Bakken en Braden, shiitake champignons
Kreeft met spruiten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Catalaanse kalfswangetjes met zeekreeftstaarten
Ingrediënten: kalfsvlees, kreeft van 450 gr, olijfolie, bloem, ei
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
De Feestkeuken van Sofie: Vispannetje met kreeft en grijze garnalen
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: filets van vastkokende vis (zeebarbeel, tong, zeewolf, zeeduivel…), grote gekookte kreeft (750 g), gepelde grijze garnalen, grote wortel, kleine venkel